Hoe we geld verdienen en tegelijkertijd waarde creëren

Onze Missie: Jouw online winkelervaring verbeteren

Onze missie is om jou, die op zoek is naar reizen en andere reisgerelateerde zaken, de best mogelijke online winkelervaring te bieden. Dit doen we door de beste kortingen en kortingscodes te bieden van toonaangevende reisbedrijven en webwinkels, zodat je de best mogelijke prijs krijgt voor wat je van plan bent te boeken of te kopen.

Inzicht in onze inkomstenbronnen: Transparantie en vertrouwen eerst

Tripplo.com verdient in principe alleen geld met verschillende soorten affiliate samenwerkingen met verschillende reisbureaus, boekingsdiensten, hotels, luchtvaartmaatschappijen, rederijen, autoverhuurbedrijven, treinbedrijven, ervaringsbedrijven en een aantal webwinkels.

Hoe affiliate samenwerkingen werken: Een Win-Win-Win Situatie

Onze inkomsten uit affiliate samenwerkingen werken op dezelfde manier als voor veel andere websites die hun inkomsten uit affiliate samenwerkingen halen. Dit betekent dat als je op een van onze kortingscodes of kortingen klikt, wordt doorgestuurd en vervolgens een aankoop doet, we een kleine som als dank van het bedrijf krijgen waar je je aankoop hebt gedaan. Dit brengt geen extra kosten voor jou met zich mee. De prijs van wat je van plan bent te boeken of te kopen zal hetzelfde zijn, of je nu via onze affiliate links gaat of niet.

Om het geheel samen te vatten, kunnen we stellen dat alle drie partijen profiteren van Tripplo.com. Het wordt een Win-Win-Win situatie:

  • Jij als gebruiker en klant profiteert: Je kunt gebruik maken van onze kortingscodes en kortingen en krijgt een lagere prijs voor wat je van plan bent te kopen of te boeken. Zonder dat er extra kosten bij komen.
  • Het bedrijf waar je je aankoop doet, profiteert: Het bedrijf krijgt jou als klant via Tripplo.com en je doet een aankoop die je misschien niet had gedaan als je geen kortingscode of korting via onze website had gevonden.
  • Tripplo.com profiteert: Wij bij Tripplo.com ontvangen een klein bedrag van het bedrijf waar je je reisboeking of aankoop hebt gedaan. Dit stelt Tripplo.com in staat om de bedrijfsvoering voort te zetten en de dienstverlening te verbeteren.

Andere inkomstenbronnen:

De inkomsten van Tripplo.com bestaan voor 99% uit inkomsten uit verschillende affiliate samenwerkingen. Echter, bij zeer zeldzame gelegenheden kan het voorkomen dat we andere inkomsten ontvangen door bijvoorbeeld een bedrijf extra veel exposure te geven. Dit kan zijn dat het bedrijf verschijnt in onze nieuwsbrief of dat het bedrijf een reclamebanner op Tripplo.com krijgt.

Bedrijfsinformatie:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookies Hoe we geld verdienen Hoe we kortingen vinden, verifiëren en rangschikken
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK