Agoda kortingscode 2024

Laatste korting toegevoegd: juni 18, 2024
 • 0

Activeer deze Agoda-code om tot 8% korting te krijgen

Profiteer van een geverifieerde kortingscode om direct tot 8% korting te... Read More
december 31, 2024 BEKIJK KORTING/KORTINGSCODE tie.
 • Toegevoegd juni 18, 2024 door Axel Hernborg
 • 1

Boek en bespaar 5% met deze Agoda-code

Gebruik deze kortingscode en bespaar 5% op je boeking bij Agoda. Een eenvoudige... Read More
december 31, 2024 BEKIJK KORTING/KORTINGSCODE tie.
 • Toegevoegd juni 18, 2024 door Axel Hernborg
 • 0

Tot 25% korting als Agoda VIP-lid

Word VIP-lid bij Agoda en krijg tot 25% korting op je boekingen. Een exclusief... Read More
december 31, 2024 BEKIJK KORTING/KORTINGSCODE tie.
 • Toegevoegd juni 18, 2024 door Axel Hernborg
 • 0

Tot 30% korting op internationale hotels

Reis de wereld rond en bespaar tot 30% op internationale hotelboekingen via... Read More
december 31, 2024 BEKIJK KORTING/KORTINGSCODE tie.
 • Toegevoegd juni 18, 2024 door Axel Hernborg
 • 0

Minstens 10% korting met Agoda Great Escape

Profiteer van de Agoda Great Escape-aanbieding en bespaar minimaal 10% op... Read More
december 31, 2024 BEKIJK KORTING/KORTINGSCODE tie.
 • Toegevoegd juni 18, 2024 door Axel Hernborg

Over Agoda

De meeste mensen houden van reizen en de wereld verkennen. Helaas is het historisch gezien voor velen niet mogelijk geweest om te reizen vanwege de hoge kosten, wat alleen de meest bevoorrechte mensen zich konden veroorloven. Hoewel reizen nog steeds enige kosten met zich meebrengt, zijn de prijzen aanzienlijk gedaald en zijn goedkope budgetreizen toegankelijker dan ooit. Dit is waar Agoda.com een perfect voorbeeld van is!

Opgericht in 2005 is Agoda een toonaangevend online reisbureau met hoofdkantoor in Singapore. Het bedrijf biedt boekingen voor vakantieverblijven, hotels, vluchten en luchthaventransfers. Het is ook mogelijk om pakketreizen te boeken. Agoda is bijvoorbeeld een paradijs voor iedereen die op zoek is naar betaalbare last-minute reizen!

Scherpe prijzen en extra korting met Agoda-kortingscodes

Agoda streeft er voortdurend naar om de prijzen te drukken en naast de al scherpe reguliere prijzen, biedt Agoda voortdurend speciale aanbiedingen en promoties. Bovendien, dankzij kortingswebsites zoals Tripplo.com, is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende Agoda-kortingscodes om nog lagere prijzen voor uw reisboeking te krijgen.

Zo gebruik je een Agoda-kortingscode:

Het gebruik van de Agoda-kortingscode is heel eenvoudig:

 1. Scroll iets omhoog op deze pagina en kies de kortingscode of korting die je wilt gebruiken voor je aankoop. Klik op "Toon korting/kortingscode".
 2. Nu zie je ofwel een code met cijfers en letters of een instructie over hoe de korting wordt toegepast.
 3. Wanneer je op Agoda.com bent, voer je je bestemming of accommodatie in, evenals de data waarin je geïnteresseerd bent. Kies de kamer die je wilt boeken en klik op "boek". Je wordt nu doorgestuurd om de boeking te voltooien.
 4. Als je de code van onze website hebt gekopieerd, is het nu tijd om deze in het juiste vakje te plakken (zoals je kunt zien op de afbeelding hieronder). Als er staat dat de korting via een link wordt geactiveerd, wordt de korting automatisch toegepast.
 5. Nu is alles klaar! Dat was alles wat nodig was om een hotel te reserveren met een Agoda-kortingscode. Eenvoudig, toch?

Veelgestelde vragen over Agoda-kortingscodes, promoties en speciale aanbiedingen

Hoe kan ik een Agoda-kortingscode bemachtigen?

Je kunt Agoda-promotiecodes vinden op kortingswebsites zoals Tripplo.com. Je kunt ze ook vinden in verschillende online forums en op sociale media, waar Agoda soms exclusieve kortingscodes, promoties en reisaanbiedingen deelt met hun volgers. Je moet ook direct op de Agoda-website kijken voor kortingscodes en je aanmelden voor de Agoda-nieuwsbrief om mogelijk promotiecodes en aanbiedingen rechtstreeks in je e-mail te ontvangen.

Hoeveel korting kan ik krijgen met een Agoda-kortingscode?

Dit varieert tussen verschillende codes, maar wat de meeste Agoda-kortingscodes gemeen hebben, is dat ze een kortingspercentage geven. Deze kortingen kunnen 5%, 10% of 15% zijn. Het is uiterst zeldzaam dat een Agoda-code meer dan 10-15% korting geeft. Als je een kortingscode vindt die 5% korting geeft, mag je zeer tevreden zijn!

Kan ik mijn vlucht annuleren die ik heb geboekt met een Agoda-kortingscode?

Ja, het maakt niet uit of je geboekt hebt met een kortingscode of niet. Het hangt echter af van de luchtvaartmaatschappij. Sommige luchtvaartmaatschappijen vereisen dat je een annuleringsvergoeding betaalt, terwijl andere een beleid hebben dat hun vluchten niet-restitueerbaar zijn. Houd er rekening mee dat als het beleid van de luchtvaartmaatschappij zegt dat annuleringen niet zijn toegestaan, er niets is dat Agoda kan doen.

Als je een boeking wilt annuleren, is de eenvoudigste manier om contact op te nemen met Agoda - stuur ze een e-mail met je gegevens, zoals je boekingsnummer, de datum van de vlucht en welk segment je wilt annuleren (binnenland, internationaal of beide), evenals de reden voor je annulering.

Vergeet ook niet dat je het geld voor de korting die is afgetrokken met een kortingscode niet terugkrijgt. Stel dat je boeking 100 euro kost, maar met een kortingscode die 10% korting gaf, heb je de prijs verlaagd naar 90 euro. Je krijgt dan alleen de 90 euro terug die je hebt betaald en niet de 100 euro die de boeking eigenlijk kostte.

Heeft Agoda een loyaliteitsprogramma?

Technisch gezien heeft Agoda geen eigen loyaliteitsprogramma. Ze nemen echter wel deel aan PointsMAX, waarbij je je favoriete loyaliteitsprogramma kunt kiezen en de punten worden toegevoegd aan je account telkens wanneer je een boeking maakt bij Agoda. Er zijn 46 deelnemende partners, dus je kunt zeker niet klagen over het gebrek aan keuzemogelijkheden. Lees meer op de Agoda-website over hoe het allemaal werkt.

Hoe lang is een Agoda-kortingscode geldig?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat elke Agoda-kortingscode unieke voorwaarden heeft. Sommige codes zijn slechts één dag geldig, sommige zijn geldig gedurende een vastgestelde periode, zoals een week of een maand, terwijl sommige onbepaalde tijd geldig zijn. Dus als je wilt weten hoe lang jouw Agoda-kortingscode geldig is, raden we je aan de voorwaarden en bepalingen te controleren.

Hoe vaak komen er nieuwe Agoda-kortingscodes?

Het is moeilijk te zeggen wanneer er precies een nieuwe Agoda-kortingscode zal verschijnen. Soms zijn er meerdere in een week, terwijl het soms iets langer kan duren voordat er nieuwe kortingscodes beschikbaar zijn. De beste manier om nooit een nieuwe Agoda-kortingscode te missen, is door deze pagina op Tripplo.com te volgen en je te abonneren op de Agoda-nieuwsbrief.

Wat kan ik doen als mijn Agoda-kortingscode niet werkt?

Als je Agoda-kortingscode niet werkt, kan dit verschillende redenen hebben. Het eerste wat je moet doen, is controleren of je de code correct hebt ingevoerd, bijvoorbeeld als deze zowel hoofdletters als kleine letters bevat. Je moet ook dubbel controleren of de vervaldatum niet is verstreken en of je aan alle voorwaarden voldoet om de korting te kunnen toepassen. Misschien heb je over het hoofd gezien dat de kortingscode een minimale boekingswaarde vereist die je niet haalt, of dat deze alleen korting geeft op specifieke reisbestemmingen. Als je nog steeds problemen ondervindt, ondanks dat je denkt aan alle vereisten en bepalingen te voldoen die gelden voor jouw specifieke Agoda-kortingscode, moet je contact opnemen met de klantenservice van Agoda om op die manier meer hulp te krijgen bij het achterhalen wat er mis is met jouw code.

Activeer deze Agoda-code om tot 8% korting te krijgen januari 1, 2025
Boek en bespaar 5% met deze Agoda-code januari 1, 2025
Tot 25% korting als Agoda VIP-lid januari 1, 2025
Tot 30% korting op internationale hotels januari 1, 2025
Minstens 10% korting met Agoda Great Escape januari 1, 2025

Bedrijfsinformatie:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookies Hoe we geld verdienen Hoe we kortingen vinden, verifiëren en rangschikken
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK