Over Ons

Axel Hernborg

Deze website werd opgericht begin 2014 door mij, Axel Hernborg. Het idee voor deze website is ontstaan na een reis naar Milaan die was voorafgegaan door een hele zoektocht naar goede en interessante artikels over wat je allemaal kon doen in de stad. In het begin luidde de naam van de website “vadkanmangöra.se” en was enkel op de Zweedse markt gericht.

Nadat de website vadkanmangöra.se ongeveer een jaar actief was, veranderde de naam naar tripwise.se. Het was tijdens deze naamswijziging dat de website naast het publiceren van reistips ook met acties en kortingscodes begon te werken van verschillende spelers in de reisbranche, zoals reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen en hotels. Terwijl dit korting-segment van tripwise.se steeds drukker bezocht werd, begonnen ook detailhandelaars op hun beurt meer aanbiedingen en kortingen op de website te publiceren.

Toen tripwise.se ongeveer een jaar actief was, zette ik de stap naar de Noorse markt door de website tingaggjore.com op te starten. Binnen een maand was bijna alle inhoud van de Zweedse website vertaald naar het Noors en ook gepubliceerd op de nieuwe Noorse site. Het bezoekersaantal op tingaggjore.com steeg snel en toen de site ongeveer een maand actief was, ging ik door met de vertaling van tripwise.se in meerdere talen. In de loop van 2016 startten er verschillende websites op die zich richtten op Denemarken (atlave.dk), Finland (matkat365.fi), Nederland (reiziger365.nl), Duitsland (reisende365.de), Frankrijk (voyage365.fr), Verenigd Koninkrijk (traveller365.co.uk), Polen (podroznik365.pl) en Italië (traveller365.it).

Deze tien land-specifieke websites waren ongeveer drie jaar life tot mei 2019, toen ik het besluit nam om deze te bundelen onder één grote internationale “.com”-site. De belangrijkste reden voor deze consolidatie was om het gemakkelijker te maken elk land te administreren en dat het tegelijkertijd voordelen kon bieden voor marketingdoeleinden door alle landen samen te voegen onder één groot merk. We kwamen uit op de naam tripplo.com. Tegenwoordig heeft elk land zijn eigen submap op tripplo.com. Zweden heeft zo tripplo.se/, Denemarken tripplo.dk/, enz. Op het moment van de fusie in 2019 richtte Tripplo.com zich op in totaal 10 landen. Aan het begin van 2021 werden de Italiaanse en Poolse secties gesloten. Dit was om meer tijd en focus te kunnen leggen op minder markten. Daarom richt Tripplo.com zich vandaag de dag op de 8 landen Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Frankrijk.

Tripplo tijdlijn infographic

Kortingscodes en kortingen

De kortingen die wij aanbieden op tripplo.com zijn direct afkomstig van de bedrijven op onze website. Normaal gezien worden deze kortingscodes verdeeld via de affiliate netwerken waarbij deze bedrijven aangesloten zijn. We proberen erop toe te zien dat de codes werken en actueel zijn maar kunnen niet aansprakelijk gesteld worden indien we bepaalde codes niet tijdig hebben kunnen verwijderen of aanpassen. Het grootste aantal van de kortingscodes die te vinden zijn op tripplo.com veranderen voortdurend. Doorgaans is dit seizoensgebonden. Tijdens de herfst en rond Black Friday, of net voor kerst, zijn er altijd zeer veel kortingscodes beschikbaar, maar in het voorjaar of tijdens de zomer kunnen het er minder zijn.

Reistips

Het doel dat we willen bereiken met de artikels en de inhoud die op tripplo.com worden gepubliceerd is om kleine en grote attracties en bezienswaardigheden in de populairste toeristische steden overal ter wereld te verzamelen, maar ook het delen van tips en tricks om je reis zo makkelijk en goedkoop mogelijk te maken.

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door en Rank High AB

Bedrijfsinformatie

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com

Bedrijfsinformatie:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookies Hoe we geld verdienen Hoe we kortingen vinden, verifiëren en rangschikken
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK