Skiset kortingscode 2024

Laatste korting toegevoegd: augustus 25, 2021

Ga jij ook lekker skiën deze kerstvakantie? Koop dan je nieuwe skiset met een van onze Skiset kortingscodes. Hier hebben we altijd mooie promoties en kortingen voor je. Hou dus altijd onze aanbiedingen in de gaten wanneer je iets nodig hebt voor je wintersport vakantie.

Skiset ski-familie

Bij Skiset kunt u terecht voor skiverhuur van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Het netwerk van Skiset bestaat uit 800 ski- en snowboardwinkels, verspreid over 400 wintersportgebieden in allerlei landen. Via de website kan het assortiment aan ski- en snowboardspullen per winkel worden bekeken, en alvast worden gereserveerd voor wanneer u gaat wintersporten.

Skiset is opgericht in 1994, uit initiatief van voormalige professionele skiërs en vindplaatsexploitanten. Sindsdien hebben ze altijd de hoogste kwaliteit van de huurproducten, en de laagste prijzen gegarandeerd.

Skiset ski

Op Skiset.nl kunt u eenvoudig vóór uw vakantie al uw wintersportspullen huren. U kunt eerst op de website het assortiment van ski’s, snowboards, schoenen en accessoires bekijken. Vervolgens selecteert u het land en skigebied van uw bestemming, de huurdata en de spullen die u wilt huren. Eventueel kan er ook een schade- of diefstalverzekering worden afgesloten. Nu hoeft u alleen nog maar te betalen, en dan kunnen de spullen bij aankomst snel en eenvoudig worden afgehaald bij het geselecteerde huurpunt.

Online betalen kan op allerlei verschillende manieren. Zo behoren iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijvingen allemaal tot de opties. Voor elke reservering geldt een herroepingstermijn van zeven dagen, waarin de huur nog kosteloos kan worden geannuleerd.

Zo gebruik je een kortingscode bij Skiset:

Kortingscode-invoerveld bij Skiset

Tot wel 25% korting bij Skiset
Exclusieve Skiset aanbiedingen en kortingscodes

Bedrijfsinformatie:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookies Hoe we geld verdienen Hoe we kortingen vinden, verifiëren en rangschikken
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK