Budget Autohuur kortingscode 2024

Laatste korting toegevoegd: augustus 25, 2021

Op avontuur gaan hoeft niet veel geld te kosten! Met de Budget Autohuur kortingscode profiteert u nu van nóg meer korting, bovenop de andere acties en aanbiedingen die de website biedt. Met deze kortingen kunt u waar u maar wilt een auto huren, voor de allerlaagste prijs.

Budget banner

Budget Autohuur is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van autohuur. Budget Autohuur is in 1958 opgericht door Morris Mirkin in Los Angeles. Hij verhuurde auto’s tegen een lage prijs. Om deze claim kracht bij te zetten noemde hij zijn bedrijf Budget.

Wereldwijd heeft Budget meer dan 3500 vestigingen en het bedrijf heeft een wagenpark met in totaal meer dan 270.000 personenauto’s en 18.000 bestelwagens. In Nederland heeft Budget Autohuur vestigingen in 15 verschillende steden. Ook kun je bij drie verschillende vliegvelden in Nederland een huurauto van Budget Autohuur ophalen.

Als je een auto wilt huren bij Budget Autohuur, dan is het eenvoudig om een selectie te maken. Allereerst beslis je bij welke vestiging je een auto wilt ophalen en hoe lang je de auto nodig hebt. Vervolgens krijg je een overzicht van alle auto’s die op deze locatie beschikbaar zijn. Wil je je auto bij een andere vestiging terug brengen, dan is dat ook mogelijk.

Je krijgt standaard de goedkoopste auto’s te zien die in de vestiging van jouw voorkeur worden aangeboden. Eventueel kun je kiezen voor een grote of kleine auto of voor een automaat. Door de auto van je voorkeur aan te klikken kun je deze gelijk reserveren. Eventueel kun je extra’s aanklikken, zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem.

Zo gebruik je een kortingscode bij Budget:

Kortingscode-invoerveld bij Budget

Budget DEAL: 7 dagen voor de prijs van 5
Exclusieve Budget aanbiedingen en kortingscodes

Bedrijfsinformatie:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookies Hoe we geld verdienen Hoe we kortingen vinden, verifiëren en rangschikken
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK