Kortingscodes – Hotels en Accommodaties

We bieden kortingen voor alle soorten hotels en andere accommodatietypes, van een weekendje weg tot een verblijf onder werktijd. Of je nu een hotelkamer zoekt voor je volgende zakenreis of een uitvalsbasis nodig hebt voor op vakantie, wij helpen je!

Neem een kijkje bij alle geweldige merken waarmee we samenwerken en die je geld kunnen helpen besparen op je accommodatie. Zo hou je meer geld over om uit te geven aan souvenirs en het beleven van mooie momenten.

B

D

F

H

V

Veelgestelde vragen over het boeken van hotels en het gebruik van kortingscodes

Hoe gebruik ik een kortingscode voor een hotelboeking?

Het gebruik van een kortingscode voor een hotelboeking kan enigszins verschillen van het gebruik van een kortingscode in een gewone webwinkel. Bij kortingscodes voor gewone webwinkels is het meestal mogelijk om de kortingscode direct in de winkelwagen in te voeren. Voor hotelboekingen kan het soms nodig zijn dat je bijna het hele boekingsproces doorloopt, en alles invult van persoonlijke gegevens tot andere reisinformatie, voordat je je kortingscode kunt invoeren. Om precies te weten hoe je je kortingscode invoert, kun je de specifieke pagina op Tripplo.com bezoeken waar je de kortingscode hebt gevonden. Daar is meestal gedetailleerde informatie over hoe je je kortingscode activeert.

Zijn hotel-kortingscodes tijdgebonden?

Ja, de meeste kortingscodes die gelden voor verschillende hotels en hotelboekingssites zijn tijdgebonden. Sommige zijn slechts één dag geldig (bijvoorbeeld tijdens Black Friday), terwijl andere enkele maanden geldig kunnen zijn. Sommige kortingscodes zijn geldig tot nader order, maar zullen niet voor altijd geldig blijven en zullen uiteindelijk ook worden verwijderd.

Kan ik meer dan één kortingscode per boeking gebruiken?

Het is mogelijk, maar het is zeer ongebruikelijk. Verwacht dat je in de meeste gevallen slechts één kortingscode per boeking kunt gebruiken.

Hoe vaak worden de kortingscodes op de website bijgewerkt?

We streven ernaar om alle kortingscodes en kortingen zo snel mogelijk bij te werken zodra er iets nieuws komt of als er iets verandert. We zijn aangesloten bij de grootste affiliate-netwerken en ontvangen in de meeste gevallen automatisch bijgewerkte kortingscodes en aanbiedingen via hun API’s.

Wat moet ik doen als een kortingscode niet werkt?

Als een kortingscode niet werkt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je niet voldoet aan de minimale boekingswaarde die nodig is voor je kortingscode om te werken. Het kan ook zijn dat je kortingscode alleen geldig is voor geselecteerde hotels op bepaalde bestemmingen. Een kortingscode kan ook geografisch gebonden zijn, wat betekent dat deze niet werkt voor bepaalde klanten. Als je denkt dat je aan alle voorwaarden voor een kortingscode voldoet, maar deze toch niet werkt, kun je contact met ons opnemen op Tripplo.com via het commentaarveld op de onderliggende pagina op Tripplo.com waar je de kortingscode hebt gevonden, of via e-mail. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van het betreffende hotel of de boekingsservice.

Gelden de kortingscodes voor alle soorten kamers en accommodaties?

Dit is niet zeker. Sommige kortingscodes zijn beperkt tot alleen bepaalde kamertypes of bepaalde bestemmingen. Lees de voorwaarden van de kortingscode om te weten wat van toepassing is.

Is het mogelijk om een hotelboeking gemaakt met een kortingscode te annuleren of te wijzigen?

In de meeste gevallen zou de mogelijkheid om een hotelboeking te annuleren of te wijzigen niet beïnvloed moeten worden door het al dan niet gebruiken van een kortingscode. Het annulerings- en wijzigingsbeleid van het bedrijf is normaal gesproken hetzelfde, ongeacht of je korting hebt gekregen of niet. Echter, in zeldzame gevallen kan het zo zijn dat je door het gebruik van een kortingscode andere voorwaarden accepteert voor annulering en wijzigingen. Om verrassingen te voorkomen, raden we je aan om de voorwaarden van de kortingscode die je van plan bent te gebruiken goed door te lezen.

Bedrijfsinformatie:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookies Hoe we geld verdienen Hoe we kortingen vinden, verifiëren en rangschikken
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK