Kortingscodes – Reisbureau’s en Reiswebsites (Vluchten, hotels, huurauto’s etc.)

Bespaar op Reizen! Tripplo helpt je de beste reisaanbiedingen te vinden met onze exclusieve reiskortingen en aanbiedingen. We werken samen met reisbureaus & reisboekingswebsites om je vakantie zo betaalbaar mogelijk te maken.

We bieden actuele, geverifieerde kortingen en aanbiedingen van topmerken zoals Expedia, eDreams en nog veel meer. Bespaar vandaag nog geld met onze exclusieve reisaanbiedingen en kortingen. Vind je droomvakantie voor minder! Lees graag onze FAQ over het gebruik van kortingscodes bij reisboekingen.

A

B

C

D

E

F

H

L

O

P

S

T

V

Veelgestelde vragen over het boeken van reizen en het gebruik van kortingscodes

Moet ik ergens speciaal op letten bij het inwisselen van een kortingscode bij een reisboeking?

Het gebruik van een kortingscode voor boekingen via reisbureaus en reiswebsites kan enigszins verschillen van hoe kortingscodes worden gebruikt in gewone online winkels. In online winkels is het vaak mogelijk om de kortingscode direct in het winkelwagentje of in de eerste stap van de kassa in te voeren. Voor reisboekingen kan het nodig zijn dat je bijna het hele boekingsproces doorloopt, van het invullen van persoonlijke gegevens tot verschillende opties, voordat je je kortingscode kunt invoeren. Om precies te weten hoe je je reiskortingscode gebruikt, bezoek je de pagina op Tripplo.com waar je de code hebt gevonden. Daar vind je meestal gedetailleerde instructies over hoe je je kortingscode activeert.

Zijn kortingscodes voor reisboekingen tijdgebonden?

Ja, de meeste kortingscodes voor reisbureaus en reiswebsites zijn tijdgebonden. Sommige zijn slechts geldig voor één dag, zoals tijdens promotiedagen zoals Black Friday, terwijl andere enkele maanden geldig kunnen zijn. Sommige codes zijn geldig tot nader order, maar zullen niet voor altijd geldig blijven en zullen uiteindelijk worden verwijderd.

Kan ik kortingscodes gebruiken voor last-minute boekingen van reizen?

De meeste kortingscodes kun je gebruiken voor alle soorten reizen, maar het kan zijn dat sommige kortingscodes niet gebruikt kunnen worden voor bepaalde reiscampagnes. Een voorbeeld hiervan zijn last-minute campagnes. Als een kortingscode niet geldig is voor last-minute reizen, zal dit worden vermeld in de inwisselvoorwaarden dat deze alleen geldt voor reizen tegen de normale prijs.

Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken voor dezelfde reisboeking?

Het kan in zeldzame gevallen mogelijk zijn, maar het is zeer ongebruikelijk. In de meeste gevallen kun je verwachten dat je slechts één kortingscode per boeking kunt gebruiken.

Hoe vaak worden de reiskortingscodes op Tripplo.com bijgewerkt?

We streven ernaar om alle kortingscodes, promoties en aanbiedingen zo snel mogelijk bij te werken zodra er iets nieuws komt of als er iets verandert. We zijn aangesloten bij de grootste affiliate-netwerken en ontvangen in de meeste gevallen automatisch bijgewerkte kortingscodes en aanbiedingen via hun API’s.

Wat moet ik doen als een kortingscode niet werkt wanneer ik mijn reis wil boeken?

Als een kortingscode niet werkt, kan dit verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat je niet voldoet aan de minimale boekingswaarde die nodig is voor je kortingscode om te werken. Het kan ook zijn dat je kortingscode alleen geldt voor geselecteerde reizen of bestemmingen. Een kortingscode kan ook geografisch gebonden zijn, wat betekent dat deze niet werkt voor sommige klanten die zich in verschillende delen van de wereld bevinden. Als je denkt dat je aan alle voorwaarden voor een kortingscode voldoet, maar deze toch niet werkt, kun je contact met ons opnemen op Tripplo.com via het commentaargedeelte op de onderliggende pagina hier op Tripplo.com waar je de kortingscode hebt gevonden, of je kunt ons via e-mail contacteren. Je kunt ook de klantenservice van het betreffende reisbureau of reiswebsite contacteren.

Gelden de kortingscodes voor alle soorten reizen?

Dit is niet zeker. Zoals eerder vermeld, kunnen sommige kortingscodes beperkt zijn tot alleen bepaalde soorten reizen of bestemmingen. Lees de voorwaarden van de kortingscode om te weten wat van toepassing is.

Is het mogelijk om een reisboeking gemaakt met een kortingscode te annuleren of te wijzigen?

In de meeste gevallen wordt de mogelijkheid om een reisboeking te annuleren of te wijzigen niet beïnvloed door het al dan niet gebruiken van een kortingscode. Het annulerings- en wijzigingsbeleid van het bedrijf voor boekingen is normaal gesproken hetzelfde, ongeacht of je korting hebt gekregen of niet. Echter, in zeldzame gevallen kan het zijn dat je door het gebruik van een kortingscode akkoord gaat met andere voorwaarden voor annulering en wijzigingen. Om verrassingen te voorkomen, raden we je aan om de voorwaarden van de kortingscode die je van plan bent te gebruiken goed door te lezen.

Bedrijfsinformatie:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Zweden
Telefoon: +46 722-016786
Website: Rankhighab.com
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookies Hoe we geld verdienen Hoe we kortingen vinden, verifiëren en rangschikken
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK